Camera Hiperbara Bucuresti Camera Hiperbara sau Oxigenoterapia hiperbară in Bucuresti, tratamente hiperbarice Bucuresti, sedinte oxigen hiperbar Bucuresti sunt sesiunile din Oxigenoterapie care pot constitui tratament pentru mai multe afectiuni medicale.

Oxigenoterapia hiperbară e disponibilă în Bucuresti România de aproape 5 ani cu un succes peste aşteptări.
Ce înseamnă mai exact Oxigenoterapia? Este un tratament recunoscut pe plan mondial, în care pacientul aflat într-o barocameră inspiră oxigen pur la o presiune ridicată.
În România, tratamentul nu este decontat prin asigurări sau prin programele Ministerului Sănătații. Așa că la camera hiperbara de la Buresti puteti observa zilnic: mame cu copii bolnavi, tineri, bătrâni, aşteaptă să intre la cura cu oxigen pur.

Camera Hiperbara Bucuresti este folosit in deverse afectiuni precum: necroze osoare, ischemie periferică, ulcere cutanate ca urmare a diabetului, insuficienţelor venoase, tromboflebitei, cistite, arsuri, fracturi, tulburări de percepție, surditate, migrene, pareze, autism,  perturbări ale circulaţiei cerebrale, ischemie traumatică, arterită cronică, boala lui Bürger, chirurgia cordului, defecte coronariene acute, accidente de scufundare, transplanturi de organe, embolii pulmonare, asfixii neonatale.

Va invitam atunci cand sanatatea impune sa folositi tratamentele in camera hiperbara Bucuresti, tratamente cu aer pur oferite la cele mai bune preturi din capitala.

Opening Hours

Monday

09-17

Tuesday

09-17

Wednesday

09-17

Thursday

09-17

Friday

09-17

Saturday

09-17

Sunday

-

Address

Our Address:

Calea Griviței 143, București 010708